Recent Comments
Popular Articles

East koncert a Petőfi TV műsorán

Március 15-én és 18-án este a Petőfi TV műsorán az East Nagy Életmű Koncert két részben. A felvétel 2017. október 23-án az Aréna koncerten készült.

A televíziós felvétele előzetese az East Facebook oldalán. Aki még nem tette, csatlakozhat is az oldalhoz!

 

 

A Nagy Életmű Koncert – 6 fejezet

Az október 23-ai East koncert –  a Nagy Életmű Koncert az Arénában – hat fejezetben, időrendben halad végig a zenekar immár több mint 40 éves történetén.

MTI interjú a Nagy Életmű Koncertről

Több mint négy évtizeddel ezelőtt indult életművét átívelő, története legnagyobb szabású koncertjére készül az East együttes. A hazai progresszív rockszíntér kiemelkedő formációja október 23-án, a nemzeti ünnepen lép fel a Budapest Sportarénában számos vendéggel. MTI interjú Móczán Péterrel.

EAST – A Nagy Életmű Koncert (interjú Móczán Péterrel)

Az elmúlt évek legnagyobb koncertjére készül az EAST. A zenekar 2017 október 23-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel. A programról és az előkészületekről Móczán Péter beszél.

Új EAST CD!

Egy nem régen előkerült 1981-es csepeli koncerten készült különleges hangfelvétel jelent meg a Ground Records gondozásában. Az album címe:  Csepel felett az ég, amelyen az  zenekar első lemezének számai hallhatók, de néhány olyan opus is, amely eddig még nem jelent meg sehol.

A CD-t először az EAST június 8-i koncertjén, a koncert helyszínén Pécsett a Kodály Központban lehetett megvásárolni és a zenekar tagjai dedikálták is az itt kapható példányokat.

A 2012. június 8-án, a pécsi Kodály Központban tartott EAST-koncert utáni héten, a MAHASZ albumok eladási listáján az EAST Csepel felett az ég című CD-je a 2. helyre került.